Bruidsbloemwerk

Er zijn zo veel zaken belangrijk bij het voorbereiden van je trouwdag; de datum is eindelijk geprikt en vastgelegd, een gezellige feestgelegenheid gezocht, de trouwjurk van je dromen is besteld en de bruidegom mag
trouwens ook gezien worden in z’n schitterende pak!

Maar nu hebben we nog iets belangrijks te doen…. passend bloemwerk voor jullie trouwdag is een onmisbaar onderdeel, dat toch wel de nodige aandacht verdiend, want wat is een huwelijk(sfeest) zonder bloemen?

Nu kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk is om je een voorstelling te maken van wat nou voor jullie passend bloemwerk is, maar ook als je al een scherp beeld voor ogen hebt nodigen wij jullie uit om eens bij ons binnen te lopen om je te laten informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Met onze vakkennis en ervaring helpen wij jullie graag om met een passend pakket aan bloemwerk jullie trouwdag nog feestelijker te maken.

Bij passend denken wij graag aan iets dat bij jullie als persoon past maar natuurlijk ook bij de kleding die je draagt, bij de trouwauto die je uitgezocht heb, bij je gasten die het feest met je mee vieren, de kerk waarin je trouwt, de feestgelegenheid……en ga zo maar door.

Kortom, kom langs en laat je nu verleiden door onze fleurige ideeën!!